Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736625077

Amistoso 736625077 Información oficial sobre el partido 736625077 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

UD Tomasso LPGC Alineación oficial del equipo 'UD Tomasso LPGC' en el partido 2 - 4 ellupus Alineación oficial del equipo 'ellupus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Tomasso LPGC Alineación oficial del equipo 'UD Tomasso LPGC' en el partido 0 - 3 ellupus Alineación oficial del equipo 'ellupus' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Tomasso LPGC

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Altino Teixeira va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Reiner Veser, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): El contraatac de Tomasso va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Florian Lewer va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Tomasso van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Luis Ungo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

ellupus

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ellupus van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Quillupangui va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El ellupus era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bogdan Hriţuc va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ellupus, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Roman Costea va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Bogdan Hriţuc va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 2 - 4 per a ellupus.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Emeterio Solana Marín va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tumisang Nato, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zenón Linares després de 56 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Benedetto Lamera va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Emeterio Solana Marín va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Rubén Osvaldo Bonduran per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Pablo Fernández Mediavilla va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.