Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736624995

Amistoso (Int., RC) 736624995 Información oficial sobre el partido 736624995 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

C.D. Encinasola Alineación oficial del equipo 'C.D. Encinasola' en el partido 1 - 0 Ascota Geisenhain Alineación oficial del equipo 'Ascota Geisenhain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Encinasola Alineación oficial del equipo 'C.D. Encinasola' en el partido 2 - 0 Ascota Geisenhain Alineación oficial del equipo 'Ascota Geisenhain' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Encinasola

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Goudarz Zolghadr sempre és una garantia. Al minut 72, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Emmerich Peer marcar el 1 - 0 per al Marochos.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Fawzi Aït Ouarab hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ljupco Risteski havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Marochos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Goudarz Zolghadr va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mihai Puşcă va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, Mihai Puşcă gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Ascota Geisenhain

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Geisenhain va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rudolph Biesterfeld va desviar el xut final de Torsten Robinson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.