Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736624963

Amistoso 736624963 Información oficial sobre el partido 736624963 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 2 - 4 F.C Gijón Alineación oficial del equipo 'F.C Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido 2 - 6 F.C Gijón Alineación oficial del equipo 'F.C Gijón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meg@plec team

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va premiar Meg@plec amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. 窦 (Dou) 道然 (Daoran) va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En Javier Mayorga va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Marmolejo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 65 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de 窦 (Dou) 道然 (Daoran) quasi empata el partit al minut 65, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Javier Mayorga de Meg@plec va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C Gijón

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Gijón va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nicolás Sorel, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Javier Val va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Mina estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Javier Val va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 41.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Nicolás Sorel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pepe Olaeta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.