Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736624876

Amistoso 736624876 Información oficial sobre el partido 736624876 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Atlético Danut Alineación oficial del equipo 'Atlético Danut' en el partido 0 - 0 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético Danut Alineación oficial del equipo 'Atlético Danut' en el partido 1 - 5 FC Xispita Alineación oficial del equipo 'FC Xispita' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Danut

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jorge Cristantes va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rafael Horna, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Izzeddine Lamhamedi en un 1 contra 1 amb el porter 神 (Shen) 力华 (Lihua), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Wojciech Białorucki que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

FC Xispita

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Anxo Carreira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sytze Hupkes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Xispita va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 50, quan Víctor Arqué va quedar-se sol davant el porter Sytze Hupkes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Víctor Arqué va marcar al minut 53 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Benedicto de Xispita es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.