Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736624755

Amistoso (Int.) 736624755 Información oficial sobre el partido 736624755 en Hattrick

17.07.2024 22:50:00

Synkronized Alineación oficial del equipo 'Synkronized' en el partido 3 - 6 Anduriña SD Alineación oficial del equipo 'Anduriña SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Synkronized Alineación oficial del equipo 'Synkronized' en el partido 2 - 5 Anduriña SD Alineación oficial del equipo 'Anduriña SD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Synkronized

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): Al 14 minuts, El Synkronized va fer el 1-1. En Benito Del Transito Vargas va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 85 minuts de joc, Ibert Hessens, corrent com un esperitat, superà primer Sten-Orvar Aspenland per velocitat, i després el porter posant el 2 - 6 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): El públic de Synkronized va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 87, va xiular un penal pels locals. Alerci Pelissier no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Doru Păştinaru va estar a punt d'empatar per a Synkronized quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Doerk Poggenbruch va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Benito Del Transito Vargas no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): Synkronized va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 67, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Doerk Poggenbruch i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Synkronized, però el xut de Alerci Pelissier va sortir bastant desviat.

Anduriña SD

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Anduriña prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mustafa Emre.
  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de Anduriña Daevy Cannaerts va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ramón Ángel Hernández va augmentar l'avantatge de Anduriña a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Daevy Cannaerts, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mustafa Emre rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Sten-Orvar Aspenland, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 5 a l'estadi!
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Daevy Cannaerts des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Sten-Orvar Aspenland? Un error clamorós seu va donar a Benito Del Transito Vargas una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucián Charino.