Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736624185

Amistoso (Int., RC) 736624185 Información oficial sobre el partido 736624185 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Destroyk F.C. Alineación oficial del equipo 'Destroyk F.C.' en el partido 2 - 1 R'lyeh Hotspur FC Alineación oficial del equipo 'R'lyeh Hotspur FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Destroyk F.C. Alineación oficial del equipo 'Destroyk F.C.' en el partido 4 - 3 R'lyeh Hotspur FC Alineación oficial del equipo 'R'lyeh Hotspur FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,0 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destroyk F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Seweryn Młynarz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 69 gràcies a la jugada de Seweryn Młynarz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adriano Sobry va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tshilola Mulumba de Destroyk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Seweryn Młynarz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R'lyeh Hotspur FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Stefan Forsell va pentinar un córner cap al segon pal que Rudolf Kadáš va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hotspur que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Esko Lehtiranta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ahmet Emin Derman va ser clau en la jugada d'atac de Hotspur al minut 35, quan ell mateix va fer una passada brutal a Stefan Forsell, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 217 Minuto 67 (Ocasión evento especial cansancio): En José Alfredo Villalobos estava molt cansat. En Esko Lehtiranta ho va aprofitar per robar-li la pilota i encarar al porter, però aquest va sortir decidit als seus peus per prendre-li.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anttu Kärhä de Hotspur es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.