Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736623844

Amistoso (Int., RC) 736623844 Información oficial sobre el partido 736623844 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Puerracaques F.C. Alineación oficial del equipo 'Puerracaques F.C.' en el partido 5 - 3 Galactice Heroes Alineación oficial del equipo 'Galactice Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puerracaques F.C. Alineación oficial del equipo 'Puerracaques F.C.' en el partido 2 - 0 Galactice Heroes Alineación oficial del equipo 'Galactice Heroes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puerracaques F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Daniele Tumiatti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 113 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Fortuny va ridiculitzar a en Angel Velchev amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Modest Llin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Juan Fortuny de Puerracaques va superar Emil Atanasov, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Puerracaques Modest Llin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Emil Atanasov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 0.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Puerracaques Plácido Rueda La Fuente va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Emil Atanasov va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 1
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Emanuel Jorge va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Puerracaques a la tanda de penals: 4 - 2!
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Peter Skrlec va clavar el 5 - 3 per a Puerracaques amb una precisió mil·limètrica.

Galactice Heroes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Galactice van sortir al contraatac al minut 8, però Angel Velchev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Galactice va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luboš Doškář va desviar el xut final de Kostadin Púrshorov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Galactice Sadri Durhan, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luboš Doškář. El marcador continuava 1 - 0.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alexander Borisov de Galactice va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Vanyo Andreev anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Galactice.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Galactice, Atanas Popov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.