Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736623580

Amistoso (Int., RC) 736623580 Información oficial sobre el partido 736623580 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Benalmadena FC Alineación oficial del equipo 'Benalmadena FC' en el partido 7 - 5 Sou light Alineación oficial del equipo 'Sou light' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Benalmadena FC Alineación oficial del equipo 'Benalmadena FC' en el partido 2 - 0 Sou light Alineación oficial del equipo 'Sou light' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benalmadena FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 12 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 12. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Andzelmas Gasauskas va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, László Huba va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): L'empat per part de Benalmadena va arribar al minut 47 quan Andzelmas Gasauskas va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Marco Mastropasqua va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Benalmadena se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el Benalmadena va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mitch Langston no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bruno Hiariej va estar a punt d'acabar en gol al minut 56, però el porter visitant 杨 (Yang) 保才 (Baocai) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en László Huba! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 105 (Ocasión por el centro): En Bertalan Kubinyi del Benalmadena ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ullrich Woletz de Benalmadena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Benalmadena Andzelmas Gasauskas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 杨 (Yang) 保才 (Baocai) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Bruno Hiariej va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Benalmadena Marco Mastropasqua va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Benalmadena, Julius Reiskirchen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Mitch Langston anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 5 per a Benalmadena.

Sou light

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): light va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. 柯 (Ke) 孝伟 (Xiaowei) la va transformar en el 0 - 1.
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 20 minuts de joc, Bob Delelis, corrent com un esperitat, superà primer Bertalan Kubinyi per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Bob Delelis va superar per velocitat Bertalan Kubinyi per posar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, 甄 (Zhen) 友轩 (Youxuan) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ionuţ Căşvan va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): 崔 (Cui) 恩威 (Enwei) de light, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ionuţ Căşvan en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de light, 范 (Fan) 凯庆 (Kaiqing), col·locà la pilota just a les mans d'en Ionuţ Căşvan. El marcador: 5 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de light 吴 (Wu) 廷益 (Tingyi) va intentar enganyar Ionuţ Căşvan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En 杨 (Yang) 保才 (Baocai) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a light.