Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736623578

Amistoso (Int.) 736623578 Información oficial sobre el partido 736623578 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 4 - 2 VågaVa Alineación oficial del equipo 'VågaVa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 5 - 1 VågaVa Alineación oficial del equipo 'VågaVa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Los Gatos Nocturnos AM

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a C..FLNAM va ser Agripino Ansede.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Jorge Lucas va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Reginald Rheinaue ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, C..FLNAM es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C..FLNAM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Reginald Rheinaue progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Xavier Bartlett va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): C..FLNAM va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Theobald Mühlenberg va anar a parar a les mans del porter.

VågaVa

Goles Goles

  • 163 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ville Torbjärnsson que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de VågaVa va ser finalitzada des de l'esquerra per Robin Christiansson al minut 62. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ivar Enghall va superar els defenses rivals per velocitat al minut 41 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Olavi Stenman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Sven-Bertil Gillgård va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, un refús desafortunat de Àngel Pacareu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mats Thoresson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Olavi Stenman va intentar anar-se'n per velocitat al minut 90 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ville Torbjärnsson de VågaVa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.