Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736623532

Amistoso (Int., RC) 736623532 Información oficial sobre el partido 736623532 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Roca de Guia Alineación oficial del equipo 'Roca de Guia' en el partido 2 - 4 Boozarama Kitties Alineación oficial del equipo 'Boozarama Kitties' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roca de Guia Alineación oficial del equipo 'Roca de Guia' en el partido 2 - 0 Boozarama Kitties Alineación oficial del equipo 'Boozarama Kitties' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roca de Guia

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Sergio Argenté trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Ben Gach va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Roca: 2 a 4 al minut 77.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Gaël Genin de Roca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Romus Nečajevas de Roca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Boozarama Kitties

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el Boozarama va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alessandro Dentesano, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dennis von Buchwaldt va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Boozarama era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dennis von Buchwaldt va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Denis Trachsler va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Giorgio Gennari, que no va fallar i va marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Grégoire Walker va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boozarama va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alessandro Dentesano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gianluca Puthod va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Dentesano de Boozarama es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.