Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736623329

Amistoso (Int.) 736623329 Información oficial sobre el partido 736623329 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Real Dubo Team Alineación oficial del equipo 'Real Dubo Team ' en el partido 1 - 6 KACC FC Alineación oficial del equipo 'KACC FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Dubo Team Alineación oficial del equipo 'Real Dubo Team ' en el partido 1 - 4 KACC FC Alineación oficial del equipo 'KACC FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Dubo Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Raimundez arribés a peus de José Luis Félix Magariños, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Real el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Isauro Guilherme va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 200 Minuto 53 (Ocasión de falta): Real va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 53, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 89. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Severo Caramillo la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

KACC FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del KACC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Celestino Torre, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a KACC l'avantatge per 0 - 2. Dindar Sadikaj en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Janitzio Cruz va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, KACC va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Amador.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, un xut de Manuel Amador des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, KACC va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Amador, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aldo Rizzi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Celestino Torre rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.