Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736623255

Amistoso (Int.) 736623255 Información oficial sobre el partido 736623255 en Hattrick

17.07.2024 22:50:00

As luminoso Alineación oficial del equipo 'As luminoso' en el partido 3 - 4 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
As luminoso Alineación oficial del equipo 'As luminoso' en el partido 0 - 3 SUN ROLLER Alineación oficial del equipo 'SUN ROLLER' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As luminoso

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Als 34 minuts, una gran jugada per l'esquerra de luminoso va acabar amb la pilota als peus de Víctor Alvarez que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): El públic de luminoso va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 57, va xiular un penal pels locals. Mario Espinel no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bruno Iannone va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): luminoso va estar a punt de marcar quan Simeón Artieda va fer una passada impressionant a Sergio Deles, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

SUN ROLLER

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, ROLLER es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sebastiano Borelli es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sebastiano Borelli de ROLLER l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Samuel Chama va marcar el 1 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): ROLLER va posar-se per davant 3 - 4 mitjançant un penal polèmic que Samuel Chama va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Anton Valtamo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.