Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736622569

Amistoso (Int., RC) 736622569 Información oficial sobre el partido 736622569 en Hattrick

17.07.2024 02:00:00

nani da giardino IX Alineación oficial del equipo 'nani da giardino IX' en el partido 1 - 3 Roteños Fundidos Alineación oficial del equipo 'Roteños Fundidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nani da giardino IX Alineación oficial del equipo 'nani da giardino IX' en el partido 1 - 1 Roteños Fundidos Alineación oficial del equipo 'Roteños Fundidos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nani da giardino IX

Goles Goles

  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Passats 85 minuts, Bong-Joo Kim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. giardino es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el giardino sortien al contraatac. La falta llançada per Iksoo Cha va sortir força alta sense massa perill.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kwang-Hee Ki xutant per a giardino va fer anar la pilota just on la volia, però Txema Bande, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Min-Ho Kim va xutar fora per a giardino, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de giardino Dongjae Gook, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Txema Bande. El marcador continuava 1 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de giardino Lapo Alloni va intentar enganyar Txema Bande amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.

Roteños Fundidos

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Serge Desmettre va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Stéphane Geslin va servir per deixar enrere el gegant Dongjae Gook al minut 82, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 108 (Ocasión de contra por el centro): En Alessandro Stückelberger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Alessandro Stückelberger anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Fundidos.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Serge Desmettre de Fundidos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Grigoris Vertsotis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.