Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736622354

Amistoso (Int.) 736622354 Información oficial sobre el partido 736622354 en Hattrick

16.07.2024 19:15:00

Borgorosso Fùtbol Clèb Alineación oficial del equipo 'Borgorosso Fùtbol Clèb' en el partido 5 - 3 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Borgorosso Fùtbol Clèb Alineación oficial del equipo 'Borgorosso Fùtbol Clèb' en el partido 7 - 0 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
Tiene mala suerte 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borgorosso Fùtbol Clèb

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Mario De Carli estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gigi Di Ruscio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 8.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Henrik Fábián va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Benedetto Anzalone va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Borgorosso.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kari Kaisto es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Henrik Fábián va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Borgorosso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gigi Di Ruscio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Al minut 56, Pat Leonard gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Pat Leonard va sorprendre Antonio Corredor amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Henrik Fábián de Borgorosso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fuensalida Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors de Fuensalida no defallien en cap moment. Producte d'això, en Lars Mast va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fuensalida eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Ignacio Báez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 151 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 els aficionats de Fuensalida van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Ignacio Báez va anotar el 5 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Prokop Remešic de Fuensalida amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.