Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736622278

Amistoso (Int.) 736622278 Información oficial sobre el partido 736622278 en Hattrick

17.07.2024 10:00:00

FC Văleni Timbers Alineación oficial del equipo 'FC Văleni Timbers' en el partido 3 - 2 A.C.SUPER_ARIS Alineación oficial del equipo 'A.C.SUPER_ARIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Văleni Timbers Alineación oficial del equipo 'FC Văleni Timbers' en el partido 1 - 1 A.C.SUPER_ARIS Alineación oficial del equipo 'A.C.SUPER_ARIS' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Văleni Timbers

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mieczysław Stach és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Esteban Moyano perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCVT eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 42, Makoa Maraetefau va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): FCVT va aconseguir el 3 - 1 quan Bogdan Ţelea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Walid Karimi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Mieczysław Stach van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ger Barlagen a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Makoa Maraetefau per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manolo Bertotti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FCVT va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Makoa Maraetefau, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walid Karimi.

A.C.SUPER_ARIS

Goles Goles

  • 150 Minuto 80 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Karim Khalatbari va reduir les distàncies per al a.c.S_A amb un bon llançament de falta al minut 80. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 152 Minuto 91 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Pedro Walter Orzuza de a.c.S_A després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Tiziano Oggioni va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enguerran Cayron de a.c.S_A va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.