Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736622258

Amistoso 736622258 Información oficial sobre el partido 736622258 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Real Paskutron Alineación oficial del equipo 'Real Paskutron' en el partido 3 - 0 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Paskutron Alineación oficial del equipo 'Real Paskutron' en el partido 2 - 0 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Paskutron

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Ciaccafava de Paskutron, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3, Paskutron va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eucario Patiño, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Paskutron i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 71 minuts de joc. Mentre en Felipe Galalón el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gilbert Mayer al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Valenciaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Francisco Antoner de Paskutron gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pol Renom per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gilbert Mayer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Gumercindo Nicho gairebé va marcar per a Paskutron des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Valenciaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Música de Viento

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Música van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Akai Egemkul Uulu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alon Dvori va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Música van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Akai Egemkul Uulu no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Música van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Akai Egemkul Uulu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Música van sortir al contraatac al minut 66, però Lazăr Turcoman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lewis McCarthy.