Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736622121

Amistoso 736622121 Información oficial sobre el partido 736622121 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

lvcvs fc Alineación oficial del equipo 'lvcvs fc' en el partido 2 - 5 Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lvcvs fc Alineación oficial del equipo 'lvcvs fc' en el partido 0 - 3 Gipsy Kings III Alineación oficial del equipo 'Gipsy Kings III' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lvcvs fc

Goles Goles

  • 103 Minuto 58 (Gol por la derecha): lvcvs no perdien la fe, i al minut 58 del partit, Gonzalo Colado va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, lvcvs aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Gonzalo Colado va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos Mangado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Ignacio Señorans va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): lvcvs va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ignacio Señorans va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Claudio Cupaiolo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Gipsy Kings III

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 25 minuts quan Leopold Rocafull va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Luis Corder, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Filippo Graffiedi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): Gipsy va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Aleksandar Savić va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del lvcvs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Filippo Graffiedi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gipsy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 79.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Luis Corder va augmentar l'avantatge de Gipsy a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Gipsy va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Agustín Campillo va desviar el xut final de Filippo Graffiedi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Konrad Kopiec va marcar al minut 22 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Luis Corder, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gipsy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Luis Corder quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Agustín Campillo, però la pilota va topar amb el travesser.