Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736621798

Amistoso (Int.) 736621798 Información oficial sobre el partido 736621798 en Hattrick

17.07.2024 10:45:00

Helmikickers Alineación oficial del equipo 'Helmikickers' en el partido 3 - 2 Cifuentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Cifuentes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Helmikickers Alineación oficial del equipo 'Helmikickers' en el partido 1 - 1 Cifuentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Cifuentes C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,8 % 49,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helmikickers

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 38. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Andri Hibbs va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Helmikickers va ser Greg Buiron.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Valentino Mabillard de Helmikickers aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Levi Nussbau va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Helmikickers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Anton Erhard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Àngel Guzmán.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Christian Palmieri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Helmikickers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Valentino Mabillard, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Cifuentes C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Raúl Maestro Buelga va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Raúl Maestro Buelga marqués l'empat. Al minut 79 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Simon Larrabazter va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Cifuentes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 47, quan Manuel Soto Domecq va quedar-se sol davant el porter Agostino Magosso, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cifuentes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raúl Maestro Buelga va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Jesús Quero de Cifuentes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.