Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736621709

Amistoso (Int., RC) 736621709 Información oficial sobre el partido 736621709 en Hattrick

16.07.2024 19:20:00

Olympique Biella Alineación oficial del equipo 'Olympique Biella' en el partido 1 - 2 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympique Biella Alineación oficial del equipo 'Olympique Biella' en el partido 2 - 0 Inter lorvick Alineación oficial del equipo 'Inter lorvick' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Biella

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Olympique no perdien la fe, i al minut 68 del partit, Antonio Milesi va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Tudor Jeler va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Fabio Mian va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27 en Tudor Jeler va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Fabio Mian, el jugador de Olympique va ser expulsat al minut 33.

Inter lorvick

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 4, Gregor Wurm va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Zeru Goienola que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Leo Lechner-Feichtinger va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 24, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del lorvick, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Marek Keckeis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El lorvick va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Leo Lechner-Feichtinger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): lorvick van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 60, però Fred-Bernhard Ettenauer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Natalino Bosoni va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gică Hurmuzescu de lorvick es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gregor Wurm de lorvick la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.