Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736620618

Amistoso 736620618 Información oficial sobre el partido 736620618 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 3 - 1 mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 7 - 0 mikelines fc Alineación oficial del equipo 'mikelines fc' en el partido
Es un cenizo 7.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herencia cf

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 12, Asur Azpelegi de Herencia empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Cassià Basela, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Herencia es posava per davant!
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Herencia a 3 - 1. Carles Insa va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Herencia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carles Insa en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Nieva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lionel Saint-Pierre! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Joseba Arnal de Herencia no va ser gol per ben poc.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Rumen Isaev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Nieva va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Hussein Rizwan de Herencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mikelines fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sergi Bellpuig es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Rodrigo Ruiz Llera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Jaime Pascual va encarar al porter al 74, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): mikelines va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 81 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Luis Miguel Olaso va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!