Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736620294

Amistoso (RC) 736620294 Información oficial sobre el partido 736620294 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

GANTZ FC Alineación oficial del equipo 'GANTZ FC' en el partido 3 - 2 Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GANTZ FC Alineación oficial del equipo 'GANTZ FC' en el partido 1 - 3 Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,9 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GANTZ FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Corria el minut 13, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. GANTZ s'avançava en el marcador després que en Alfredo Cimbor xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 187 Minuto 96 (Gol tiro lejano): Després de 96 minuts el GANTZ, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Sergio Saucedo sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 104 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ricardo Hernández va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Alberto Marchena gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Ciervo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Cimbor de GANTZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Saucedo de GANTZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic SantSa

Goles Goles

  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 86, quan Raúl Pérez de Lara va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 152 Minuto 113 (Gol por la izquierda): Athletic va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Ismael Latorre-Civera va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Osaba Zaldubia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Humphrey Rooms va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francisco Vallejo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Oriol Liñán Rubio de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 93, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fulvio Misiano.