Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736620087

Amistoso (Int.) 736620087 Información oficial sobre el partido 736620087 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 0 - 5 Kickers 2010 Karben Alineación oficial del equipo 'Kickers 2010 Karben' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Futbol Club Chicos Pizarra Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Chicos Pizarra' en el partido 1 - 5 Kickers 2010 Karben Alineación oficial del equipo 'Kickers 2010 Karben' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Chicos Pizarra

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 49 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hugo Rubio Envite va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Kickers 2010 Karben

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bernd Theis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Bernd Theis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Oskars Jaunzems de Kickers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 19. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Cklon Hanson va augmentar l'avantatge de Kickers a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Pedro Valdivia del Corral va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 5 per a Kickers.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Jürnjakob Rohwedder va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Josse Möltsi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Josse Möltsi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Felipe Cereto, però la pilota va topar amb el travesser.