Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736619832

Amistoso (Int.) 736619832 Información oficial sobre el partido 736619832 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 2 AsMoccua Alineación oficial del equipo 'AsMoccua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 1 - 1 AsMoccua Alineación oficial del equipo 'AsMoccua' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,1 % 26,9 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Gian Galeazzo Soragna va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CSKA.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Paco Fres Jaramillo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Paco Fres Jaramillo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CSKA.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Juli Capdevila una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 19, però una magnífica aturada de Lương Thanh Ðạo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): CSKA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juli Capdevila ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Javier Ataz de CSKA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gian Galeazzo Soragna s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

AsMoccua

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Bàng Hữu Tiến, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 57.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 63 minuts de joc, Nguyễn Thanh Hà, corrent com un esperitat, superà primer Gilberto Cumplido per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AsMoccua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Gerardo Persico va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): AsMoccua va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antonio Gerardo Persico es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Nguyễn Thanh Hà va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Huỳnh Nhạn quasi marca en una jugada assajada de córner que Nguyễn Đình Phong havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Huỳnh Nhạn va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Phan Kim Hảo, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nguyễn Nam Cường que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.