Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736619806

Amistoso (Int., RC) 736619806 Información oficial sobre el partido 736619806 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

F.C.Pamtumaka Alineación oficial del equipo 'F.C.Pamtumaka ' en el partido 6 - 2 kings of Sea Alineación oficial del equipo 'kings of Sea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
F.C.Pamtumaka Alineación oficial del equipo 'F.C.Pamtumaka ' en el partido 9 - 0 kings of Sea Alineación oficial del equipo 'kings of Sea' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Pamtumaka

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.Pamtumaka contenien la respiració mentre en Birger Lehne s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Marius Chirică va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Albert Mărjineanu de F.C.Pamtumaka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan F.C.Pamtumaka va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marius Chirică des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de F.C.Pamtumaka a 5 - 0. Marius Chirică va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Luis Fero va augmentar l'avantatge de F.C.Pamtumaka a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Álvaro Gomes de F.C.Pamtumaka va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 234 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 73 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Jorge Salamanca estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jorge Salamanca, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Ángel Rojas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lorival Pinto.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Birger Lehne de F.C.Pamtumaka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Fero de F.C.Pamtumaka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

kings of Sea

Goles Goles

  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de kings Diego Lara va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Michael Smutný va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Lara va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 6 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jorge Salamanca.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Pablo Martín Abacca va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Smaal de kings va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Timoteo Sillard de kings es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Lara de kings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.