Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736619559

Amistoso (Int., RC) 736619559 Información oficial sobre el partido 736619559 en Hattrick

16.07.2024 18:25:00

Fc. A.s.A Pappenheim Alineación oficial del equipo 'Fc. A.s.A Pappenheim' en el partido 1 - 4 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc. A.s.A Pappenheim Alineación oficial del equipo 'Fc. A.s.A Pappenheim' en el partido 1 - 4 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc. A.s.A Pappenheim

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pappenheim van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ousmane Wangara en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Pappenheim per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Shane Sharland va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Sakaris Rein va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Kağan Eren no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michel Dorne de Pappenheim va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Peyman Abolfathi és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Ricardo Nuno Freitas Carvalho perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, 温 (Wen) 安鹏 (Anpeng) va augmentar l'avantatge de Imprevisibles a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ricardo Nuno Freitas Carvalho de Imprevisibles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 73 de partit.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ricardo Nuno Freitas Carvalho va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on István Malecz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En István Malecz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ricardo Nuno Freitas Carvalho. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 225 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ricardo Nuno Freitas Carvalho de Imprevisibles va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Inti Dietsch quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ilario Lufkin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En István Malecz va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Inti Dietsch, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Imprevisibles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Paco Baroja va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Reiner Pino, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 温 (Wen) 安鹏 (Anpeng) de Imprevisibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.