Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736619520

Amistoso (Int.) 736619520 Información oficial sobre el partido 736619520 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Real Rionegrito Alineación oficial del equipo 'Real Rionegrito' en el partido 1 - 4 RS Wormatia Worms Alineación oficial del equipo 'RS Wormatia Worms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Rionegrito Alineación oficial del equipo 'Real Rionegrito' en el partido 2 - 1 RS Wormatia Worms Alineación oficial del equipo 'RS Wormatia Worms' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Rionegrito

Goles Goles

  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fernando Villaraud va treure un córner llarg cap al segon pal que en Chacobo Irabarreta, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 33 en Fernando Villaraud ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Óscar Venturi el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Rionegrito va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Martin Heppenstiel no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Rionegrito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Óscar Venturi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Màrius Xirgo hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Martin Heppenstiel. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

RS Wormatia Worms

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Kevin Plachý va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Wormatia.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rionegrito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Burchart Vögel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wormatia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 24.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Kaare Gamst va aprofitar un error defensiu al minut 42, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Wormatia.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Passaven 75 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Eckbert Trumler va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Hilmar Deboy va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Wormatia la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hilmar Deboy.