Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736619399

Amistoso 736619399 Información oficial sobre el partido 736619399 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Saikoneta FC Alineación oficial del equipo 'Saikoneta FC' en el partido 1 - 6 BergondoFC Alineación oficial del equipo 'BergondoFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Saikoneta FC Alineación oficial del equipo 'Saikoneta FC' en el partido 0 - 7 BergondoFC Alineación oficial del equipo 'BergondoFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saikoneta FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Saikoneta contenien la respiració mentre en Jurgen Danis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ambrosio Cagromiz va ser clau en la jugada d'atac de Saikoneta al minut 14, quan ell mateix va fer una passada brutal a Enrico Pater, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

BergondoFC

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 32, quan Eusebi Catà va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, BergondoFC es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Karl Höting es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Xavi Pedescoll va augmentar l'avantatge de BergondoFC a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, BergondoFC va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andrei Ghenea.
  • 135 Minuto 75 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Miguel Guereta de BergondoFC va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 5.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Michel Zampella la va rematar Miguel Guereta amb una magnífica volea que va fer pujar per a BergondoFC el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BergondoFC la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eusebi Catà de BergondoFC va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Xavi Pedescoll que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Xavi Pedescoll, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Xavi Pedescoll va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Guereta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eusebi Catà va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.