Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736619314

Amistoso (Int., RC) 736619314 Información oficial sobre el partido 736619314 en Hattrick

16.07.2024 19:20:00

Ineguagliabile Alineación oficial del equipo 'Ineguagliabile' en el partido 1 - 4 Real Caesaragusta Alineación oficial del equipo 'Real Caesaragusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ineguagliabile Alineación oficial del equipo 'Ineguagliabile' en el partido 1 - 2 Real Caesaragusta Alineación oficial del equipo 'Real Caesaragusta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ineguagliabile

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Michel Moscoso de Ineguagliabile va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Selim Xhani va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rustem Avzalov de Ineguagliabile amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Mario Altomare, el jugador de Ineguagliabile va ser expulsat al minut 40.

Real Caesaragusta

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Jaume Picart va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Pompeu Barrero que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Caesaragusta l'avantatge per 0 - 2. Pompeu Barrero en va ser l'anotador.
  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ngonga Landschoot sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 54 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Azinho Wharton va augmentar l'avantatge de Caesaragusta a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Roxas Sotolongo de Caesaragusta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.