Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736618642

Amistoso (Int.) 736618642 Información oficial sobre el partido 736618642 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

TheBasques Alineación oficial del equipo 'TheBasques' en el partido 2 - 4 Mandola United Alineación oficial del equipo 'Mandola United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
TheBasques Alineación oficial del equipo 'TheBasques' en el partido 3 - 4 Mandola United Alineación oficial del equipo 'Mandola United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TheBasques

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): TheBasques va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Rudolf Hering va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sandro Romani es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): TheBasques va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rudolf Hering en un 1 contra 1 amb el porter Massimiliano Bregolin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TheBasques va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sandro Romani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Gottlieb Nater es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Antón Gorostidi de TheBasques va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mandola United

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Pierpaolo Dibilio estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Beppino Origa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 47.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 76 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Beppino Origa de Mandola marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mandola va ser finalitzada des de l'esquerra per Beppino Origa al minut 89. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tommy Nativo de Mandola l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mandola que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Beppino Origa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Davide Dell'Erba de Mandola es va guanyar la targeta groga merescudament.