Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736617561

Amistoso (Int.) 736617561 Información oficial sobre el partido 736617561 en Hattrick

17.07.2024 12:30:00

Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 2 - 0 Siete tiros al pedo Alineación oficial del equipo 'Siete tiros al pedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 3 - 0 Siete tiros al pedo Alineación oficial del equipo 'Siete tiros al pedo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ármin Keveházi de Sanfe aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Sanfe va augmentar la diferència quan Ármin Keveházi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kazimierz Masajda de Sanfe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Zlatan Juraj es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Sanfe ho intentava per la dreta per mitjà de Ruslanas Garlauskas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ármin Keveházi de Sanfe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Siete tiros al pedo

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): El Siete va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Viktor Baumotte la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 260 Minuto 57 (Ocasión de falta): Amb 57 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Viktor Baumotte va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.