Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736616218

Amistoso (Int.) 736616218 Información oficial sobre el partido 736616218 en Hattrick

17.07.2024 21:55:00

SporBenfica Alineación oficial del equipo 'SporBenfica' en el partido 1 - 2 Padrosenco Alineación oficial del equipo 'Padrosenco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SporBenfica Alineación oficial del equipo 'SporBenfica' en el partido 1 - 4 Padrosenco Alineación oficial del equipo 'Padrosenco' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SporBenfica

Goles Goles

  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Adérito Bartolomeu va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lorival Coentrão estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hansueli Betraggia, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SporBenfica Duarte Fernando Azevedo Costa quasi va assolir l'empat al minut 54 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Ricardo Aguiar hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sergio Caifero. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): Duarte Fernando Azevedo Costa va llançar una falta directa al minut 80 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Padrosenco

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Padrosenco va ser finalitzada des de l'esquerra per Roberto Rivero al minut 24. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Padrosenco. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Sastoi Maiza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Padrosenco va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Félix Ahrens va desviar el xut final de Sergi Rebull després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Padrosenco a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergi Rebull va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Aragón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Aragón de Padrosenco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.