Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736616184

Amistoso (Int.) 736616184 Información oficial sobre el partido 736616184 en Hattrick

17.07.2024 13:30:00

Toert Alineación oficial del equipo 'Toert' en el partido 3 - 1 Racing Togo Alineación oficial del equipo 'Racing Togo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Toert Alineación oficial del equipo 'Toert' en el partido 4 - 0 Racing Togo Alineación oficial del equipo 'Racing Togo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toert

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Wiktor Garbarczyk de Toert empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 53 (Gol por la derecha): Passats 53 minuts, Yan Saintviteux, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Toert es posava per davant!
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Wiktor Garbarczyk va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Sylvain Ongenae va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Sylvain Ongenae va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yan Saintviteux va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Toert va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oday Awad en un 1 contra 1 amb el porter Juan Ramón de la Vega, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oday Awad.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rémon Smeyers de Toert amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing Togo

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jimeno Bassat de Racing es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ramon Maria Cufí que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Gorospizcar de Racing es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santi Magraner de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.