Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736614808

Amistoso 736614808 Información oficial sobre el partido 736614808 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Mortimitos Alineación oficial del equipo 'Mortimitos' en el partido 3 - 0 John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mortimitos Alineación oficial del equipo 'Mortimitos' en el partido 1 - 0 John Deere Trail Alineación oficial del equipo 'John Deere Trail' en el partido
Tiene suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mortimitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Zdzisław Tota va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mortimitos.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): El gol de falta de 多里坤 (Dolkun) 伊力扎提 (Ilzat) sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 50 i ampliar l'avantatge de Mortimitos a 2 - 0.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): 多里坤 (Dolkun) 伊力扎提 (Ilzat) va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 68 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Esteban Vadillo de Mortimitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

John Deere Trail

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Deere van sortir al contraatac al minut 14, però Ðorđe Milanović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Deere va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ugutz Rotareta que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deere va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jorge Martín Núñez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deere va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Horacio Villaro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Muro Cerezo de Deere la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.