Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736614721

Amistoso (Int., RC) 736614721 Información oficial sobre el partido 736614721 en Hattrick

17.07.2024 23:10:00

AZ Georgetown Alineación oficial del equipo 'AZ Georgetown' en el partido 3 - 1 Barcelona Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelona Sporting F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AZ Georgetown Alineación oficial del equipo 'AZ Georgetown' en el partido 2 - 0 Barcelona Sporting F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelona Sporting F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AZ Georgetown

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Frank Christopher ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Georgetown es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Corria el minut 93 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de DeAndre Green, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 109 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Neil Haley va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 109 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): Michael Manley hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Chad Bainbridge havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesse Collins de Georgetown amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Frank Christopher de Georgetown va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barcelona Sporting F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 74 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Virgil van Dijk de Barcelona marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Pedro Sotomayor quasi aconsegueix empatar per Barcelona al minut 52, però Pedro Gallese va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Al minut 104 Pedro Sotomayor va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ryan Dulin va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.