Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736614492

Amistoso (Int., RC) 736614492 Información oficial sobre el partido 736614492 en Hattrick

16.07.2024 19:20:00

Squazacani United Alineación oficial del equipo 'Squazacani United' en el partido 5 - 2 Panetazos F.C Alineación oficial del equipo 'Panetazos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Squazacani United Alineación oficial del equipo 'Squazacani United' en el partido 3 - 1 Panetazos F.C Alineación oficial del equipo 'Panetazos F.C' en el partido
Tiene suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squazacani United

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Janick Quénel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Passats 51 minuts, Janick Quénel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Squazacani es posava per davant!
  • 122 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Squazacani, atacant per l'esquerra al minut 99, va aprofitar el magnífic llançament de Antoni Posadzy per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 103 (Gol por la derecha): Squazacani va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Davide Luigi Delpino va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 106 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 106 minuts, el tirador de faltes del Squazacani va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Áron Horváth, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Ingemund Bladner va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Squazacani.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Squazacani per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Davide Nava, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antoni Posadzy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Squazacani va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Áron Horváth ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Panetazos F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Elísio de Jesus, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 25.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Josep Maria Juny va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Josep Maria Juny va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bruno Rizzo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 105 (Ocasión por el centro): 甘 (Gan) 顺吉 (Shunji) va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bruno Rizzo no es va rendir i va fer unes grans aturades.