Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736614486

Amistoso (Int.) 736614486 Información oficial sobre el partido 736614486 en Hattrick

17.07.2024 21:55:00

GRQM Alineación oficial del equipo 'GRQM' en el partido 1 - 2 AS Pelusiñas Alineación oficial del equipo 'AS Pelusiñas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GRQM Alineación oficial del equipo 'GRQM' en el partido 2 - 0 AS Pelusiñas Alineación oficial del equipo 'AS Pelusiñas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GRQM

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 57 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de GRQM. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Nikos Karaoglanidis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Mário Lúcio Freire Santos de GRQM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nikos Karaoglanidis de GRQM es va guanyar la targeta groga merescudament.

AS Pelusiñas

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Pelusiñas sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Alejandro Cossio va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Arnold Okotie que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Pelusiñas.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pelusiñas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafael Morata, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pelusiñas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Rafael Morata va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eric Pausà de Pelusiñas es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Eric Pausà va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.