Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736614084

Amistoso (RC) 736614084 Información oficial sobre el partido 736614084 en Hattrick

17.07.2024 12:20:00

BimBamBum Alineación oficial del equipo 'BimBamBum' en el partido 11 - 3 Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
BimBamBum Alineación oficial del equipo 'BimBamBum' en el partido 10 - 0 Sportiva Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Racing Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 10.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BimBamBum

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): BimBamBum s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Matteo Bassini per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BimBamBum pel centre va donar un gran resultat: el gol de Matteo Bassini va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el BimBamBum va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Matteo Bassini, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Blai Massanella, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a BimBamBum.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Artano Artaetxebarria va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.
  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): Alberto Gandaberro va deixar patent la seva inexperiència al minut 47, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Jan Łaś va marcar sense oposició, posant el marcador a 6 - 2 per a BimBamBum.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jerzy Pajdo va aprofitar per marcar el 7 - 3 a plaer.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): BimBamBum va aconseguir el 8 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Blai Massanella, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ursul Gudden que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de BimBamBum va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Blai Massanella progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 9 - 3.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Matteo Bassini es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 10 - 3 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): BimBamBum va augmentar la diferència quan Matteo Bassini no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 11 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): BimBamBum va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Blai Massanella va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Sportiva Racing Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Sportiva van mostrar una bona compenetració quan al minut 26 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pepe Encuentra va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Carlos Gustavo Camats entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sportiva, un peu providencial d'en Sergi Camats va situar el 3-2 al panell digital.
  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats de Sportiva van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Antonio Pérez-Seoane va anotar el 6 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Andrea Carrelli va superar els defenses rivals per velocitat al minut 15 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Camats de Sportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.