Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736613668

Evento: 032_5 (Com que feia tan bon dia, 3050 persones es reuniren al Il mondo di Dafne per gaudir del partit. En Feliks Sapko va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Bogusław Faryna i Ralph Edme.)
Evento: 019_3 ()
Evento: 021_1 (L'entrenador del Pupazzetti va seleccionar els següents jugadors: Centanni - Arcone, Difino - Arroyo, Petretta, Pizzuto, Correia, Dale - Zampagna, Dratva, 达隆 (Dalong).

)
Evento: 021_3 (L'alineació del Monillos va ser: Ortiz de Zarate - Moure, Distefano, Nandino - Rey, Silos, 士恩 (Shien), Mora, Viscón - Olmos, Hutner. Els onze jugadors van posar ràpidament per fer la foto de rigor.

)
Evento: 024_5 (Dues filosofies es van enfrontar en aquest partit. Una amb el sistema tàctic 2-5-3, i l'altra, la dels visitants, amb un 3-5-2.)
Evento: 598_4 ()
Evento: 453_2 ()
Evento: 173_2 (Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Andreas Richard Hutner que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.)
Evento: 137_4 (Al minut 11 en José Alfonso Arroyo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Riccardo Zampagna podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.)
Evento: 471_3 ()
Evento: 121_5 (La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Acácio Correia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pupazzetti se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 19.)
Evento: 132_1 (Pupazzetti va augmentar la diferència quan Simone Pizzuto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.)
Evento: 494_3 ()
Evento: 133_3 (Amb 32 minuts jugats, en 赖 (Lai) 达隆 (Dalong) va augmentar l'avantatge de Pupazzetti a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.)
Evento: 510_3 (Al minut 34, Jude Dale de Pupazzetti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.)
Evento: 233_2 (En Simone Pizzuto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.)
Evento: 408_3 (En César Olmos va caure al terra després de torçar-se el turmell dret al minut 41. Va haver de deixar el terreny de joc sense poder caminar, ajudat pel fisioterapeuta.)
Evento: 424_3 (El canvi es va realitzar, entrant al terreny de joc en Artze Petralanda. )
Evento: 081_4 (En César Olmos va marxar cap els vestidors amb la mirada perduda. En canvi, en Andreas Richard Hutner li brillaven els ulls davant l'oportunitat de xutar totes les faltes i córners, ja que era a ell a qui li havien assignat aquesta tasca ara.)
Evento: 045_1 (El marcador reflectia un 4 - 1 al final de la primera part.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al Pupazzetti, amb un 51% de possessió.

)
Evento: 597_5 ()
Evento: 232_2 (Al minut 51, 赖 (Lai) 达隆 (Dalong) gairebé va marcar per a Pupazzetti des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.)
Evento: 464_5 ()
Evento: 454_1 ()
Evento: 152_1 (L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Christian Mora va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 68 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?")
Evento: 233_5 (Un error greu en el control del jugador local Pierluigi Arcone va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.)
Evento: 075_2 (L'àrbitre va anunciar 3 minuts més de joc, permetent així una mica més de diversió al camp.)
Evento: 252_3 (Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Artze Petralanda la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Monillos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.)
Evento: 233_1 (El jugador local Jude Dale per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Txabi Ortiz de Zarate va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.)
Evento: 599_2 (El partit va acabar 4 - 2.)
Evento: 601_5 ()
Evento: 047_1 (Cap equip va dominar: la possessió va ser d'un 50% per a cada conjunt.

)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de Pupazzetti va ser sens dubte Simone Pizzuto.)
Evento: 042_2 (Devin Centanni, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 041_3 (El millor jugador de Monillos va ser Andreas Richard Hutner. )
Evento: 042_1 (Artze Petralanda, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 550_5 ()
Evento: 550_1 ()

Amistoso (Int.) 736613668 Información oficial sobre el partido 736613668 en Hattrick

16.07.2024 19:15:00

FC Pupazzetti 1972 Alineación oficial del equipo 'FC Pupazzetti 1972' en el partido 4 - 2 Monillos C.F. Alineación oficial del equipo 'Monillos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Pupazzetti 1972 Alineación oficial del equipo 'FC Pupazzetti 1972' en el partido 2 - 5 Monillos C.F. Alineación oficial del equipo 'Monillos C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Pupazzetti 1972

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 11 en José Alfonso Arroyo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Riccardo Zampagna podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Acácio Correia, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pupazzetti se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 19.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Pupazzetti va augmentar la diferència quan Simone Pizzuto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en 赖 (Lai) 达隆 (Dalong) va augmentar l'avantatge de Pupazzetti a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Simone Pizzuto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, 赖 (Lai) 达隆 (Dalong) gairebé va marcar per a Pupazzetti des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pierluigi Arcone va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jude Dale per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Txabi Ortiz de Zarate va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jude Dale de Pupazzetti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Monillos C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Andreas Richard Hutner que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Christian Mora va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 68 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Artze Petralanda la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Monillos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.