Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736613488

Amistoso (Int.) 736613488 Información oficial sobre el partido 736613488 en Hattrick

16.07.2024 18:30:00

Frechdachse Alineación oficial del equipo 'Frechdachse' en el partido 2 - 0 cd porrito alegre Alineación oficial del equipo 'cd porrito alegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frechdachse Alineación oficial del equipo 'Frechdachse' en el partido 2 - 2 cd porrito alegre Alineación oficial del equipo 'cd porrito alegre' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,6 % 30,0 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frechdachse

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Dara O'Connor va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Frechdachse, Roman Świtelski, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Frechdachse va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gottfried Schablitzki progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Frechdachse van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 27 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bernardo Glorioso, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bernardo Glorioso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Marwan Emara gairebé va marcar per a Frechdachse des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

cd porrito alegre

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Eugenio Mariana va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Javier Martín Alonso va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Boris Barmstedt va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ólavur Vestergaard va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): El jugador visitant Eugenio Mariana va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 66 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El porrito creava perill des de la dreta al minut 70, però en Boris Barmstedt, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pedro Cuadérnigas desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Inglada de porrito es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Inglada de porrito va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Martín Alonso de porrito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.