Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736613438

Amistoso (Int., RC) 736613438 Información oficial sobre el partido 736613438 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Torcuato Cachafeiro Alineación oficial del equipo 'Torcuato Cachafeiro' en el partido 1 - 5 Roughty Rangers Alineación oficial del equipo 'Roughty Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Torcuato Cachafeiro Alineación oficial del equipo 'Torcuato Cachafeiro' en el partido 3 - 3 Roughty Rangers Alineación oficial del equipo 'Roughty Rangers' en el partido
Tiene mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torcuato Cachafeiro

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josué Yanguas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del THOR4 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): THOR4 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 48 que Irwin Malosse no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RR. La jugada d'estratègia del THOR4 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrián Neve va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Jikke Gijsbers de THOR4 es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Roughty Rangers

Goles Goles

  • 164 Minuto 16 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Karbis Sarukhanyan de RR va marcar de penal l'empat al minut 16.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de RR Karbis Sarukhanyan va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Müslüm Evcil va anar directament als peus de Hans Ledermann que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Karbis Sarukhanyan va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a RR. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gaudenz Messman va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Karbis Sarukhanyan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaudenz Messman de RR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.