Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736612067

Amistoso (Int.) 736612067 Información oficial sobre el partido 736612067 en Hattrick

16.07.2024 18:30:00

TSV Blutgrätsche 1860 Alineación oficial del equipo 'TSV Blutgrätsche 1860' en el partido 4 - 3 Calicanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Calicanto F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TSV Blutgrätsche 1860 Alineación oficial del equipo 'TSV Blutgrätsche 1860' en el partido 3 - 0 Calicanto F.C. Alineación oficial del equipo 'Calicanto F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV Blutgrätsche 1860

Goles Goles

  • 111 Minuto 5 (Gol por el centro): Passat el minut 5 de joc, Franco Barzotto facilitava les coses al Blutgrätsche amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Volker Schäche, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Blutgrätsche es posava per davant!
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Blutgrätsche va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Reinhart Geilhausen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Blutgrätsche, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Nick Ottbergen per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Walter Tost va deixar a Mats Halleraker assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Blutgrätsche va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dirk-Volker Burkersroda en un 1 contra 1 amb el porter Maurilio Sabia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Roland Henningsen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Maurilio Sabia va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Dirk-Volker Burkersroda de Blutgrätsche va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Calicanto F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): József Kormos estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Héctor Horacio Peláez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 4.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Calicanto. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Damian Strychalski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Calicanto van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Danylo Prodius.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Héctor Horacio Peláez va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Bovio de Calicanto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Danylo Prodius de Calicanto es va guanyar la targeta groga merescudament.