Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736611930

Amistoso (Int.) 736611930 Información oficial sobre el partido 736611930 en Hattrick

17.07.2024 08:45:00

Helas Alineación oficial del equipo 'Helas' en el partido 0 - 4 BAYER DE LA COPE Alineación oficial del equipo 'BAYER DE LA COPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Helas Alineación oficial del equipo 'Helas' en el partido 0 - 4 BAYER DE LA COPE Alineación oficial del equipo 'BAYER DE LA COPE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Helas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Tomislav Valčić va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franko Runko de Helas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BAYER DE LA COPE

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Slaviša Kocejić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Passaven 37 minuts quan en Uno Lagerholm va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Kornelius Kienbacher va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a BAYER.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Kornelius Kienbacher va augmentar l'avantatge de BAYER a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Karol Modzielak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Homer Sörup, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Uno Lagerholm va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Silvestre Dias es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Slaviša Kocejić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.