Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736611609

Amistoso (Int., RC) 736611609 Información oficial sobre el partido 736611609 en Hattrick

16.07.2024 20:30:00

11hatuchmisim Alineación oficial del equipo '11hatuchmisim' en el partido 8 - 6 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
11hatuchmisim Alineación oficial del equipo '11hatuchmisim' en el partido 0 - 5 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11hatuchmisim

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a 11hatuchmisim va ser Michael Walters.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Bruce Lepore va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de 11hatuchmisim i marcant el 2 - 0.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Zaw Thet Oo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al 11hatuchmisim, un peu providencial d'en Bruce Lepore va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Michele Beri va superar els defenses rivals per velocitat al minut 28 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): A en Ulfart Birkenbach de 11hatuchmisim li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Elliot Flinkbeck posant el 4 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Felisario Sotomayor va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Michele Beri de 11hatuchmisim, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Elliot Flinkbeck en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de 11hatuchmisim, Asi Magidoff, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 5 al marcador.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Yiftah Gattegno de 11hatuchmisim va executar el tir amb una gran tècnica posant el 8 - 6 al marcador.

Moraños

Goles Goles

  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats de Moraños van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Leon Zika va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Lassi Tujunen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Moraños van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Theo Tolboom va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Moraños va estar a punt d'empatar al 21 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Manolo Villa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pierre-Baptiste Coutable va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergey Mazaev, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Custódio Velasco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Giorgio Tiggelman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Salvatore Domenici va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 95, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergey Mazaev va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvatore Domenici de Moraños es va emportar una amonestació al minut 115 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Olain Aranluzea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Moraños.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Moraños Pierre-Baptiste Coutable no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sergey Mazaev es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Tzuk Abuksis de Moraños va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Theo Tolboom de Moraños, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergey Mazaev en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.