Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736611324

Amistoso (Int., RC) 736611324 Información oficial sobre el partido 736611324 en Hattrick

16.07.2024 19:20:00

As Merulana Alineación oficial del equipo 'As Merulana' en el partido 4 - 0 Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
As Merulana Alineación oficial del equipo 'As Merulana' en el partido 4 - 1 Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As Merulana

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Stefano Fiorelli al minut 15, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Merulana i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cristiano Pontis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Merulana.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Merulana va augmentar la diferència quan Davy Pappone no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramadan Bardhi va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Merulana per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Gabriel Kopytek va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramadan Bardhi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Cebada Club Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Claude Habeck es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Deportivo van seguir progressant per la banda dreta. Claude Habeck va tenir la seva oportunitat al minut 69, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Deportivo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alfie Witcher no va poder controlar.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alfie Witcher va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.