Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736611178

Amistoso (Int.) 736611178 Información oficial sobre el partido 736611178 en Hattrick

17.07.2024 15:20:00

Tallac FC Alineación oficial del equipo 'Tallac FC' en el partido 2 - 3 Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tallac FC Alineación oficial del equipo 'Tallac FC' en el partido 0 - 1 Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tallac FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Pietro Paolo Gasbarra va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Gaëtan Plaster va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tallac van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Axel Haubitz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Bruixa Averia Manresa

Goles Goles

  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 67, quan Javier Del Nuevo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ignacio Pita va acabar en una passada genial cap al jugador de B.A.M. Hipòlit Sáez, que va marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): En Garcia José de Freitas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 89 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Garcia José de Freitas de B.A.M. va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Óscar Melgarejo sol davant la porteria al minut 41, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sergio Durán de Quiroga va fer una jugada per la banda esquerra, però Charles-Antoine Derval va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 50 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Delio Bruscoli va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Garcia José de Freitas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del B.A.M. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Óscar Melgarejo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zaccaria Origa de B.A.M. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Sergio Durán de Quiroga de B.A.M. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.