Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736610217

Amistoso (Int., RC) 736610217 Información oficial sobre el partido 736610217 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Policarpo fc Alineación oficial del equipo 'Policarpo fc' en el partido 3 - 2 Loz's Lovable losers Alineación oficial del equipo 'Loz's Lovable losers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Policarpo fc Alineación oficial del equipo 'Policarpo fc' en el partido 4 - 1 Loz's Lovable losers Alineación oficial del equipo 'Loz's Lovable losers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Policarpo fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Policarpo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Adolfo Puig Parias xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Policarpo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Souha Tlassellal, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Policarpo prenia la batuta de l'encontre al minut 77, quan en Víctor Pajares va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Kastus' Tsymbaliuk de Policarpo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Kastus' Tsymbaliuk de Policarpo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.

Loz's Lovable losers

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Alvin Thorp va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lovable, Massimo Seymour, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 74 minuts Maximilian Fuhrmann va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Max Jones quasi aconsegueix empatar per Lovable al minut 35, però Karel Lipenský va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ralph Rusling quasi redueix la diferència al marcador al minut 50, però una gran estirada d'en Karel Lipenský va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Pablo Luna Rocuant va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Karel Lipenský va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danny Hall de Lovable va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.