Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736609706

Amistoso 736609706 Información oficial sobre el partido 736609706 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Gekko Go Alineación oficial del equipo 'Gekko Go' en el partido 3 - 4 Leyenda ranera CF Alineación oficial del equipo 'Leyenda ranera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Gekko Go Alineación oficial del equipo 'Gekko Go' en el partido 1 - 7 Leyenda ranera CF Alineación oficial del equipo 'Leyenda ranera CF' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gekko Go

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paco Fernández Navarrete ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gekko es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Óscar Espinar de Gekko va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Óscar Espinar va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Amb 42 minuts disputats, Paco Fernández Navarrete gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ramón Marqués va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gekko Óscar Espinar quasi va assolir l'empat al minut 65 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Fernández Navarrete va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Leyenda ranera CF

Goles Goles

  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Blair Gale de Leyenda després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Nastja Klun per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Passats 60 minuts de partit, Leyenda es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Ernest Pietrzyk es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Blair Gale va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olympio Bordeleau ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Nastja Klun de Leyenda, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Raúl Gaytán va ridiculitzar a en Carlos Roxas Sotolongo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Michael Davies va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marian Apostolescu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Raúl Gaytán va servir per deixar enrere el gegant Carlos Roxas Sotolongo al minut 68, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Nastja Klun va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.