Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736609593

Amistoso 736609593 Información oficial sobre el partido 736609593 en Hattrick

17.07.2024 12:05:00

Los Guardias Alineación oficial del equipo 'Los Guardias' en el partido 1 - 0 Skondo Barriga Alineación oficial del equipo 'Skondo Barriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Guardias Alineación oficial del equipo 'Los Guardias' en el partido 2 - 0 Skondo Barriga Alineación oficial del equipo 'Skondo Barriga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Guardias

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Kjell-Inge Bengtsson va pentinar un córner cap al segon pal que Jawaid Noon va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Evgeniy Ustyugov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Dianco Rosché va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Evgeniy Ustyugov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Kjell-Inge Bengtsson de EGUJSV va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Skondo Barriga

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barriga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Elson Ranes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Barriga, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Bennie Lampens va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Amirreza Abarkouhi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Barriga van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Amirreza Abarkouhi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Elson Ranes de Barriga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karo Putus de Barriga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.