Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736609246

Amistoso (Int., RC) 736609246 Información oficial sobre el partido 736609246 en Hattrick

17.07.2024 12:25:00

Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 0 - 2 Deadman Walking Alineación oficial del equipo 'Deadman Walking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 1 - 0 Deadman Walking Alineación oficial del equipo 'Deadman Walking' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Talavera

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): José Carlos Roches hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abdelhadi Bennani havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Ramón Pérez Pérez de Tala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deadman Walking

Goles Goles

  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 64 minuts quan Johnny Kearney va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Deadman.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deadman. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Johnny Kearney xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Khairuddin Azman va estar a punt de posar per davant a Deadman amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Blanco Valdés va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Bogdan Ţaţă va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deadman va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Ţaţă va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Idlan Farhan Mohd Zahidi de Deadman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.