Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736609116

Amistoso (Int., RC) 736609116 Información oficial sobre el partido 736609116 en Hattrick

17.07.2024 23:20:00

Plastic Fantastics Alineación oficial del equipo 'Plastic Fantastics' en el partido 3 - 0 depormiki Alineación oficial del equipo 'depormiki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Plastic Fantastics Alineación oficial del equipo 'Plastic Fantastics' en el partido 3 - 0 depormiki Alineación oficial del equipo 'depormiki' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plastic Fantastics

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Fantastics s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Dustin Boyd per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Fantastics va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marquis Coe, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fantastics. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Damien Jobe xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Fantastics va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marquis Coe va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Willman Vintimilla.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Jacinto Berea es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Johnny Houser arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Jacinto Berea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fantastics va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marquis Coe va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Damien Jobe de Fantastics gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, Jacinto Berea gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacinto Berea de Fantastics va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tonatihu Bárcena de Fantastics va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

depormiki

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Pablo Vallines quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Otilio Santaia de depormiki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.